Referenties

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

VodafoneZiggo


Hoe ben je in aanraking met Oscar de Wilde gekomen?

We hebben ruim twee jaar samengewerkt op diverse locaties bij VodafoneZiggo. waaronder Utrecht, Amsterdam en Leeuwarden om wijzigingen door de vernieuwde VodafoneZiggo organisatie te trekken.


Waar onderscheidt Oscar zich van andere personen?

Ik heb Oscar leren kennen als een vent die stevig in zijn schoenen staat, besluitvaardig is en niet op zijn mondje is gevallen, betrouwbaar en goed snapt waar de schoen wringt en wat eraan gedaan moet worden om de zaken vlot te trekken. 


Heeft Oscar een bijdrage geleverd om uw probleem op te lossen?

Oscar zoekt altijd naar oplossingen, kijkt naar hoe het wel kan en neemt zijn omgeving hierin mee.  Ik zou hem zo weer aan boord nemen! Fijne kerel om mee samen te werken.


Jeroen Groot

Business Deployment Manager


VodafoneZiggo


Waar onderscheidt Oscar zich van andere ?

Opvallend aan Oscar is het gemak om de technische inhoud van het programma te absorberen en de snelheid om een netwerk en relatie op te bouwen met de technische gebruikers.


Heeft Qcomms een bijdrage geleverd om uw probleem op te lossen?

De bijdrage is van grote waarde geweest om de gebruikers- en beheerorganisatie te betrekken en voor te bereiden op een grootschalige IT-systeemintegratie waarbij veel deliverables nodig waren voor een “zachte landing” in de organisatie. Denk hierbij aan alle benodigde communicatie naar de eindgebruikers organisaties, het ontwerpen, realiseren, plannen, verzorgen en certificeren van gebruikerstraining en opleveren van naslagwerk. Tevens het opstellen van alle documentatie, training en overdracht aan de IT beheerorganisatie.


Zou u Oscar bij andere bedrijven aanbevelen?

Ik beveel Oscar zeker aan. Naast de inhoudelijke kwaliteit van de producten die zijn opgeleverd is dit ook nog eens gebeurd me veel gevoel voor verantwoordelijkheid, drive en passie om er een succes van te maken en een tevreden gebruikersorganisatie achter te laten.


Erik van Daatselaar

Programma Manager

Management IT delivery TCFO


WE'RE READY TO HELP YOU ANYTIME